Φoρτωση

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Ελεγκτής πληροφοριών
Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχεται ή συλλέγετε από την παρούσα ιστοσελίδα ελέγχεται κατά κύριο λόγο από την Platinum Cars που εδρεύει στην Λευκάδα στην οδό Λευκάτας 18.

Τι δεδομένα συλλέγει η Platinum Cars;
Πληροφορίες Κρατήσεων:Όταν κάνετε κράτηση για υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων ζητάμε το όνομά σας, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αυτό μας βοηθά να επεξεργαστούμε την κράτηση σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν έχουμε οποιαδήποτε προβλήματα με το αίτημα σας ή να σας στείλουμε μια ηλεκτρονική επιβεβαίωση για τυχόν προσφορές που λάβατε ή κρατήσεις που κάνατε. Εάν πληρώσετε για την ενοικίασή σας κατά τη στιγμή της κράτησης, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον τύπο της κάρτας πληρωμής, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, για να πραγματοποιήσουμε την πληρωμή σας.

Ηλεκτρονικός Λογαριασμός: Όταν κάνετε μια κράτηση, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό. Εάν αποδεχτείτε, θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά στοιχεία που θα μας δώσετε στην βάση δεδομένων των πελατών μας. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τις μελλοντικές κρατήσεις πιο γρήγορα. Διαγραφή του ηλεκτρονικού λογαριασμού σας δεν θα διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε στο αρχείο. Είστε σε θέση να δείτε και να διορθώσετε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανατρέξτε στην ενότητα Πληροφορίες Πρόσβασης και Ενημέρωσης σχετικά με το πώς να το πράξετε.

Ιστορικό Συναλλαγών:Θα διατηρήσουμε ηλεκτρονικά αρχεία όλων των συμβολαίων μίσθωσης και λοιπών συναλλαγών που κάνετε με την Platinum Cars.
Η διεύθυνση IP: Συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Αυτό προσδιορίζει μόνο τον ISP (Πάροχο Υπηρεσιών Ίντερνετ) και δεν περιέχει καμία πληροφορία σχετικά με εσάς ως φυσικό πρόσωπο. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε περισσότερα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.

Cookies: Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies. Τα cookies είναι κρυπτογραφημένα συμπλέγματα κειμένου που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή του χρήστη. Τα cookies μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα και τις προσφορές μας στις ανάγκες σας για να σας παρέχουμε μια καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία. Επιπλέον, τα cookies χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της χρήσης των διαφόρων σελίδων στην ιστοσελίδα μας για να μας βοηθήσουν να κάνουμε τις πληροφορίες μας πιο σχετικές με τις ανάγκες σας και πιο εύκολες για σας να αποκτήσετε πρόσβαση. Τα είδη των cookies που χρησιμοποιούμε είναι γνωστά ως cookies συνεδρίας και μόνιμα cookies.

Τα Cookies Συνεδρίας είναι προσωρινά και διαγράφονται αυτόματα όταν φεύγετε από την ιστοσελίδα μας. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέχρι να τα διαγράψετε. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε άλλους δικτυακούς τόπους, ούτε για να εξακριβώσουμε τυχόν προσωπικές πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο σας, εκτός από αυτές που οικειοθελώς μας παρέχετε στις συναλλαγές σας με την ιστοσελίδα μας. Τα cookies δεν φθείρουν ούτε καταστρέφουν αρχεία του υπολογιστή, τα προγράμματα, ή τον υπολογιστή σας.

Πώς χρησιμοποιεί η Platinum Cars τα στοιχεία σας;
Κοινή χρήση πληροφοριών
Η Platinum Cars δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιαδήποτε εταιρεία που δεν είναι μέλος της Platinum Cars για σκοπούς μάρκετινγκ.

Platinum Cars Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
Αν πάρετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό που ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητήσουμε να εισάγετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε εάν είναι απαραίτητο. Ακριβείς όροι και προϋποθέσεις και κανόνες του κάθε διαγωνισμού θα αναρτηθούν τον εκάστοτε χρόνο και μπορεί να διαφέρουν. Αν ένα βραβείο/δώρο προσφέρεται μέσω τρίτου, μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες στο πραοναφερθέν τρίτο μέρος, για να διευκολυνθεί η διανομή των προς απονομή βραβείων/δώρων.

Ηλεκτρονικές Έρευνες Platinum Cars
Όταν συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική έρευνα, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, για παράδειγμα, την ηλικία ή το εισόδημά σας. Η παροχή όλων ή κάποιων από τις ζητούμενες πληροφορίες είναι προαιρετική.Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη βελτίωση της εμπειρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Platinum Cars για τους πελάτες μας και όχι για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Πως προστατεύει η Platinum Cars τα δεδομένα σας;
Η Secure Socket Layer τεχνολογία κρυπτογράφησης (SSL) χρησιμοποιείται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως τις λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας όταν κάνετε μια κράτηση.

Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που έχουμε στην κατοχή μας, ως μέρος του προφίλ του πελάτη, θα αποθηκευτεί σε μια βάση δεδομένων με φυσικές και τεχνολογικές διαδικασίες ελέγχου ασφαλείας.

Θα εμφανιστούν μόνο τα 4 τελευταία ψηφία του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας κατά την προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας ή σε οποιαδήποτε κράτηση στην ιστοσελίδα μας.

Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τον αριθμό της κάρτας πληρωμής σας) κατά τη διάρκεια της κάθε διαδικασίας εγγραφής ή κράτησης, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας Secure Socket Layer τεχνολογία κρυπτογράφησης (SSL).

Ακολουθούμε τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα του κλάδου για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη μετάδοση αλλά και μετά την παραλαβή.Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω διαδικτύου, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, αν και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικώς αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.
Με αυτό κατά νου, θα σας παρακαλούσαμε να μην εισάγετε τον αριθμό της πληρωμής της κάρτας σε πεδία της ιστοσελίδας μας, εκτός και αν αυτό το πεδίο έχει ειδικά επισημανθεί για το σκοπό αυτό.

Πρόσβαση και ενημέρωση στοιχείων
Είστε ευπρόσδεκτοι να δείτε τις πληροφορίες που φυλάσσονται για εσάς ανά πάσα στιγμή και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να κρατήσετε τις πληροφορίες ενημερωμένες.

Για να δείτε τις προσωπικές σας πληροφορίες παρακαλούμε στείλτε email στο info@platinumrentcars.com αναφέροντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας και είτε το νούμερο του διπλώματος οδήγησης ή την ημερομηνία γέννησης σας (για επαλήθευση).

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω email
To ενημερωτικό δελτίο μας παρέχει στους συνδρομητές τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, προσφορές, προϊόντα, υπηρεσίες και διαγωνισμούς. Θα στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας μόνο στους χρήστες οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να το παραλάβουν.

Όταν συμφωνείτε να λαμβάνετε το newsletter μας, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε τουλάχιστον τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email address). Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σας ζητήσουμε πρόσθετες προσωπικές πληροφορίες . Η χορήγηση αυτής της πληροφορίας είναι προαιρετική και θα χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σας για να είναι σχετικό με εσάς.

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή και θα σας δίνετε η δυνατότητα να το κάνετε από κάθε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) που θα σας στέλνουμε, ή εναλλακτικά χρησιμοποιώντας το έντυπο ακύρωσης εγγραφής στην ιστοσελίδα μας.
    
Αλλαγές στους Όρους Χρήσης
Οποιεσδήποτε αλλαγές στους Όρους Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων αυτούς θα βρίσκονται πάντα αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας.
    
Όροι Χρήσης Cookies

Η ιστοσελίδα της Platinum Cars χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης, και του επιτρέπει να θυμάται πληροφορίες μεταξύ ιστοσελίδων και συνεδριών του προγράμματος περιήγησης. Η Platinum Cars χρησιμοποιεί μια σειρά από πρωτεύοντα cookies - που παράγονται και χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα της Platinum Cars - και μερικά "τριτεύοντα" cookies - που παράγονται στην ιστοσελίδα μας από τρίτους.Μας επιτρέπουν να θυμόμαστε κάθε σημείο της κράτησής σας καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, να θυμόμαστε τα στοιχεία σας (ως πελάτη) και να σας παρουσιάζουμε στην οθόνη το καταλληλότερο περιεχόμενο βάσει των επιλογών σας και το ταξίδι σας. Μας βοηθούν επίσης να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά του χρήστη στην ιστοσελίδα μας, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία καλύτερη για εσάς.

Τα cookies μπορούν να αποθηκεύσουν μόνο κείμενο, το οποίο είναι πάντα ανώνυμο και συνήθως κρυπτογραφημένο. Η Platinum Cars ποτέ δεν θα αποθηκεύσει καμία προσωπική πληροφορία σε ένα cookie.

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.
 
 
Τι είναι τα cookies;
Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, το Site είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στο Site, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.
Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι cookies: Session και Persistent. Χρησιμοποιούνται για διαφορετικά πράγματα και περιέχουν διαφορετικές πληροφορίες
Τα Session cookies περιέχουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται στην τρέχουσα περιήγηση του browser σας. Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτόματα όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης σας. Τίποτα δεν παραμένει στον υπολογιστή σας έπειτα από την έξοδό σας από το site.
Τα Persistent cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών που χρησιμοποιούνται μεταξύ των επισκέψεων. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν στα sites να αναγνωρίσουν ότι είστε πελάτης που επιστρέφει στο site για άλλη μια φορά και αντιδρά αναλόγως. Τα Persistent cookies έχουν διάρκεια ζωής η οποία ορίζεται από την ιστοσελίδα, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά ή και αρκετά χρόνια.
 
 
Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας;
Τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε είναι γνωστά με τον όρο "persistent cookies".
Tα μόνιμα (persistent) cookies αποθηκεύονται σαν αρχεία στον υπολογιστή σας και παραμένουν εκεί όταν κλείσετε τον browser, εκτός αν τα διαγράψετε. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποσπάσουμε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητά σας σε άλλες ιστοσελίδες, ή για εξακρίβωση προσωπικών στοιχείων εκτός από εκείνα που εσείς μας έχετε δώσει, οικειοθελώς. Τα Cookies δεν διαφθείρουν και δεν βλάπτουν τον υπολογιστή, ούτε προγράμματα ή αρχεία του υπολογιστή σας. Σε κάθε περίπτωση, τα cookies διευκολύνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία του χρήστη κατά την επίσκεψή του στον ιστότοπο της Εταιρείας  και συνιστούμε να τα έχετε ενεργοποιημένα.
Ακόμη και αν επιλέξετε να μην επιτρέψετε τη χρήση τους, μπορείτε να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε την πλήρη λειτουργικότητα του δικτυακού τόπου μας. Τότε όμως θα πρέπει σε κάθε επίσκεψή να επανεισάγετε μερικά στοιχεία σας. Στην περίπτωση που επιτρέπετε τη λειτουργία των cookies και χρησιμοποιείτε υπολογιστή κοινής χρήσεως, παρακαλούμε με τη λήξη της επίσκεψής σας να κάνετε sign off.
 
Απολύτως απαραίτητα cookies 
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.
 
Cookies επιδόσεων 
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.
 
Τhird-party Cookies
Αυτά τα cookies τοποθετούνται από συνεργάτες μας για λογαριασμό μας. Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων μας και την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι ως άνω συνεργάτες μας για να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν τη διαφημιστική εμπειρία σας ως επισκέπτη.
 
Cookies Λειτουργικότητας 
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.
 
Cookies ανάλυσης
Τα cookies αυτά συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πλοήγησής σας στον ιστότοπο μας, όπως ποιες σελίδες του ιστότοπου μας γίνονται αντικείμενο συχνών επισκέψεων και αν λαμβάνετε μηνύματα σφάλματος. Μέσω αυτού είμαστε σε θέση να κάνουμε τη δομή, την πλοήγηση και το περιεχόμενο του ιστότοπου όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς εσάς. Δε συνδέουμε τις στατιστικές και άλλα στοιχεία αναφορών με μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα.
Χρησιμοποιούμε τα εν λόγω cookies για:
• Την καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών στις ιστοσελίδες μας
• Την καταγραφή της χρονικής διάρκειας κάθε επίσκεψης στις ιστοσελίδες μας
• Τον προσδιορισμό της αλληλουχίας/σειράς με την οποία επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες στον ιστότοπο μας
• Την αξιολόγηση των σημείων του ιστότοπου που χρειάζονται βελτίωση
• Τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε λογισμικό όπως το Google Analytics προκειμένου να αναλύσουμε τη χρήση των σελίδων, τις αλληλεπιδράσεις των σελίδων και τις διαδρομές που ακολουθούνται μέσω των ιστότοπων μας. Αυτά είναι γνωστά ως «website metrics» ή «analytics». Το Google Analytics είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ανάλυσης που προσφέρεται από τη Google Inc. (Google). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να αναλύει τη χρήση του ιστότοπου από τους Χρήστες. Η Google χρησιμοποιεί συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία προκειμένου να δώσει στη Platinum Cars μια εικόνα για τον τρόπο που οι Χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. 
 
Επίσης τα Web analytics cookies, από τους συνεργάτες μας Google και Adobe, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την αλληλεπίδραση των πελατών εντός του ιστότοπου μας. Αυτά μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
 
Η Google δύναται να παράσχει τέτοιου είδους στοιχεία σε τρίτα μέρη μόνο αν υποχρεωθεί από το νόμο.
 
Cookies στόχευσης/διαφήμισης 
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο μας για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.
 
Διαχείριση Κίνησης 
Τα προγράμματα διαχείρισης της κίνησης στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων, που ενδεχομένως να εμφανιστούν κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπο. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε μέσω αυτών των προγραμμάτων, διορθώνουμε τεχνικά λάθη και προβλήματα και βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από τον ιστότοπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του χρήστη.
 
Cookies κοινωνικής δικτύωσης. 
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη διασύνδεση του λογαριασμού σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με τον ιστότοπο μας. Για παράδειγμα, για να σας επιτρέπεται να αναδημοσιεύετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστότοπο μας ή να δηλώνετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούνται για την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας. 
 
Πώς να ελέγξετε τα cookies;
Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies από τον ιστότοπο μας στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, καθώς και  να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.
Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές σας επιλογές ρυθμίζοντας κατάλληλα τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείται, επιτρέποντας είτε την αποδοχή συγκεκριμένων μόνο τύπων cookies ή την άρνηση στη χρήση τους 
Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε ακολουθώντας τη διαδρομή για τη διαγραφή τους από τη μνήμη του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε
Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων που περιηγείστε, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. 
 
Ποια είναι τα δικαιώματα σας;
Έχετε τα δικαιώματα:
  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας 
  • Φορητότητας των δεδομένων σας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας. 

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στα κεντρικά γραφεία της Platinum Cars στην ταχυδρομική διεύθυνση Λευκάτας 18 Λευκάδα 31100 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@platinumrentcars.com, καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει τον ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr).

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν τα cookies;
Πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά και για τα δικαιώματα σας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και http://www.allaboutcookies.org/. 

Αλλαγές στην Πολιτική cookies.
Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 1/1/19. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση 
el
en_US el